Omring judotoernooi

26 mei 2018 - de goorn, noord-holland

nieuws

14/05/2018: Wijziging!
In verband met minder inschrijvingen zal het Omringtoernooi dit jaar op één dag plaatsvinden, namelijk op zaterdag 26 mei. Dat betekent dat ook de -15, -18 en -21 op zaterdag zullen draaien.

Carlos Platier Luna zal het Omring judotoernooi bezoeken voor een meet & greet. Carlos is judoka en inmiddels bekend in Nederland door het winnen van Expeditie Robinson 2017!

OMRING JUDOTOERNOOI:
HÉT TOERNOOIT UIT DE REGIO WESTFRIESLAND

Het Omring Judotoernooi wordt ook dit jaar weer georganiseerd!
Na het hebben van zeven succesvolle edities is de organisatie alweer toe aan haar achtste toernooi. Na het op doen van de nodige ervaring, zal deze editie net zo goed en soepel verlopen als de voorgaande edities.

Doelstelling Omring Judotoernooi
Het toernooi heeft als doelstelling een goed georganiseerd toernooi aan te bieden. Op deze manier kan het toernooi uitgroeien tot een groot toernooi in de regio West-Friesland, Noord-Holland. Het toernooi biedt ruimte aan alle judoka's, van recreant tot fanatieke wedstrijdjudoka. Het toernooi is bevoegd om danputen te schrijven voor judoka's die hun zwarte band willen behalen. De zaterdag is de hele dag voor de judoka's onder de 12 jaar. De zondag staat in het teken voor de judoka's in de leeftijd -15, -18, -21 en vanaf 21 jaar. Wij hopen u op ons toernooi te mogen verwelkomen!