Omring judotoernooi

26 mei 2018 - de goorn, noord-holland

Disclaimer

Afbeeldingen op deze website
Deze website is met de grootste zorg samengesteld en heeft getracht de rechthebbenden van afbeeldingen te achterhalen. Alle afbeeldingen op deze website zijn met toestemming van de fotograaf op de website geplaatst. Alle afbeeldingen op deze website zijn gefotografeerd tijdens één van onze Omring Judo Toernooi edities.

Mocht het voorkomen dat uzelf of één van uw kinderen op deze afbeeldingen staat en u niet wenst dat deze ter publicatie op deze website staan, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de organisatie. De desbetreffende afbeelding zal dan van de website worden verwijderd. De organisatie kan er echter niet voor zorgen dat de afbeelding bij de fotograaf wordt verwijderd.

Organisatie en aansprakelijkheid
De organisatie is in handen van Stichting Judovrienden West-Friesland. De daarbij betrokken verenigingen zijn Judoschool Cees Veen en Judoschool Appels. De stichting dan wel de judoscholen stellen zich niet aansprakelijk voor enig letsel opgelopen gedurende het toernooi. U sport op eigen risico. Tevens is de organisatie niet aansprakelijk te stellen voor diefstal of het zoekraken van spullen.

Informatie op deze website
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Het kan echter voorkomen dat de informatie foutief of niet verstrekt is. Wij proberen de website van zoveel mogelijk informatie te voorzien, derhalve kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.