Omring judotoernooi

26 mei 2018 - de goorn, noord-holland

welkom!

De organisatie van het Omring Judotoernooi: Stichting Judovrienden West-Friesland heet u van harte welkom op onze website. Op deze website zal u de nodige informatie vinden betreffende onze organisatie en ons toernooi.

Toernooi organisatie
Annemieke Kishna-Zomer - voorzitter
Bert Dollé - penningmeester
Frank Verharen - secretaris
Cees Veen - algemeen lid
Michiel van der Ham - algemeen lid

Mededelingen vanuit de organisatie:

Vrijwilligers
De organisatie kan gedurende deze twee dagen ontzettend veel hulp gebruiken van vrijwilligers. Een judotoernooi kan namelijk niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers. Vrijdagavond wordt de mat al gelegd en gedurende de toernooidagen kunnen wij vrijwilligers gebruiken die ons kunnen helpen met het oproepen van judoka's, bedienen van het scorebord, verzorgen van consumpties voor scheidsrechters en andere vrijwilligers. Vrijwilligers zijn er nooit teveel! Ben je een ouder van een judoka of een judoka bij één van onze verenigingen (of een andere vereniging uit de buurt) en wil je graag helpen meld je dan nu aan als vrijwilliger! Je kunt een e-mail sturen naar Bert Dollé met daarin je gegevens en de taak die je graag uit wilt voeren, zie hiervoor de contactpagina op deze website.

Scheidsrechters
Ben je in het bezit van een geldige scheidsrechterslicentie en wil je graag komen arbitreren op ons toernooi? Geef je dan op via je scheidsrechtersprofiel of bij de DSCJ. De zaterdag is bij uitstek geschikt voor jeugdscheidsrechters (niveau 2). De hele dag wordt er namelijk het -12 reglement op alle matten gedraaid. De zaterdag is hierdoor laagdrempelig en zo kun je de hele dag je hobby uitoefenen. Er zijn op de zaterdag tevens diverse begeleiders aanwezig. De zondag is voor scheidsrechters vanaf niveau 3B. Scheidsrechters worden beiden dagen goed verzorgd en krijgen naast de standaard dag- en kilometervergoeding nog een attentie van de organisatie. 

Fotograaf
Indien u foto's heeft gemaakt van ons toernooi en deze beschikbaar wilt stellen ter inzage, dan kunt u ons de link van uw digitale album sturen. Wij zullen de link dan op onze website plaatsen. Tevens vragen wij uw toestemming indien wij foto's willen plaatsen op onze website. Een pers/fotograaf kaart kunt u aanvragen via de contactpagina of bij de kassa van het toernooi op de dag zelf.